Helbrede din skrantende nerver, undgå farerne

Dine nerver er en vigtig del af dit helbred. Deres job er at sende og modtage oplysninger fra alle dele af din krop til din hjerne, så din hjerne kan reagere og danne svar. De er sarte, men kraftfulde nerver, og kan blive ødelagt eller beskadiget på mange måder.

Aldring er en af disse måder. Som du alder, din krop står over for stigende krav til dine nerver til at udføre deres job. Disse krav bliver umulige at opfylde af en række årsager, eksterne og interne. Aldring ledsages af et stigende antal stress- og sundhedsproblemer, så det er bedst at tage skridt til at hjælpe dit helbred og dit nervesystem.

En konventionel tilgang til aldersrelaterede sundhedsmæssige problemer tyder på, at en dosis af motion og en sund kost vil hjælpe din krop opretholde sin normale nervesystem funktioner. Regelmæssig aerob træning stimulerer din krop til at producere mere adrenalin og stresshormoner, som begge hjælper med at holde dit nervesystem i balance. En velafbalanceret kost er rig på fødevarer, der fremmer normal nervefunktion, og som også giver næringsstoffer til at hjælpe din krop alder mere yndefuldt. Disse roller komplimenteres af en sund dosis fysisk aktivitet.

Men hvis man ser på den risiko-benefit ligning, vil du se, at der ikke er nogen væsentlige beviser til støtte for disse forslag. En række undersøgelser har antydet, at aldersrelaterede ændringer i hjernen rent faktisk kan falde nervefunktion, og at antioxidant kosttilskud kan være effektive til at beskytte dine nerver fra hærgen af aldring. Som et resultat, er mange eksperter anbefaler anti-aging for nerve støtte af den aldrende befolkning.

Hvis du befinder dig i denne situation, kan du overveje Nisol, et søm bidende forebyggende, der indeholder den nyeste teknologi til at beskytte følsomme nerver og reducere bidende kraft. Nisol er fyldt med det nyeste inden for antiviral teknologi, som er meget effektiv til quving ned virus, der forårsager neglebidende. Tabletten forhindrer derved virussen i at blive en fuld blæst infektion, og samtidig reducerer det ubehaget og besværet ved konstant neglebidning. Det kan tages som en stand alone tablet eller kan komplimenteres med andre neglebidende behandlinger såsom lamisil eller Actron eller Candabat.

Desuden hjælper denne medicin med at reducere inflammation omkring de anførte tæer betydeligt, hvilket tilskynder dine neglebånd til at hænge væk fra neglene. Dette hjælper med at holde neglene fra hinanden og giver et fremtrædende udseende for neglene for at mindske behovet for at bide. Som et resultat, det reducerer hyppigheden af bidende og kan endda frigøre dig fra at bruge handsker i det offentlige for neglebidende, medmindre du har en meget dårlig tilfælde af neglebidende, der ikke giver dig mulighed for at bære handsker.

Neglebidning er en almindelig mundhygiejne vane. Den neurologiske krop reagerer på stress, og når du sædvanligvis bider dine negle, påvirker du dit nervesystem og har tendens til ubevidst at stole på vanen med at berolige dig selv. Uden mening at, du fortsætter med at beskadige dine negle med hver bid, men du vidste, at du gjorde det, så du aldrig tænkt på at arbejde på det. Nu hvor du tænker over det, har din underbevidsthed allerede begyndt at gribe ind og vil sandsynligvis fortsætte med at bide dine negle, indtil du har gemt nok til en afslappende søm bidende vane.

Når du er kommet til det punkt, hvor du er virkelig træt af at beskadige dine negle, vil du kun have dig selv skylden. Så privilegium dig selv med en ny og anderledes søm bidende forebyggende behandling, og frigøre dig selv for dette pinlige problem.

Skriv kommentar