Online Poker: Farerne ved stress

Poker er risikabelt og dyrt. Det er noget, næsten alle ved. Der er mange pokerspillere, der placerer poker foran alle andre ting, uanset hvad resultatet er. Disse spillere findes ofte ved pokerborde og i kasinoer i hele Nordamerika.

Poker har fået en Rushfordite behandling. Dette betyder dybest set, at det er for nemt at spille. Den rekreative narkoman spiller har nu mulighed for at vinde stort hurtigt og jage deres haler. De samme spillere er ofte på den tabende side af spillet, og de har ikke en historie med at vinde stort. Hvad er ulempen for disse spillere?

Den enkle løsning…

Poker er en populær måde for spillere at tjene penge. Mens poker er et spil, der er helt afhængig af held, er der logiske grunde til, at nogle spillere vinder stort, mens andre taber. Disse vindere har mestret spillet og er i stand til at vinde konsekvent. Hvad disse vindere ikke er klar over, er, at de fjerner en masse af de iboende held, der er en del af spillet. Nøglen til at være en god pokerspiller er ikke kun at udvikle dig selv, men også at erkende, at spillet er et system og ikke held.

… og nogle sund fornuft!

Mange mennesker ønsker at lære mere om, hvordan man udvikler den rigtige poker tankegang. Det vigtigste aspekt for din tankegang er den tro, du kan vinde. Mange spillere drømmer simpelthen om at vinde, når de spiller. De tror, de kan vinde hver hånd eller vende hvert kort. Men når virkeligheden rammer, er de ude af stand til at motivere sig selv. De vil ikke gøre arbejdet.

At være en stor pokerspiller er ikke nok til at vinde i poker. Mens de færdigheder, der kan læres og er meget logisk, at vinde på poker kræver motivation. Du skal være lidenskabelig og ivrig efter at vinde. Du spiller et spil, hvor det er det vigtigste mål at vinde, ikke?

Faktisk er det ikke sandt. Psykologi er nøglen til at adskille vindere og tabere, selv om der er mange vigtige ting. Dette psykologiske perspektiv er, hvad man skal bruge til at afgøre, om han ønsker at vinde.

Vinderne har disciplin og motivation. Det er muligt at have både en god og en dårlig hånd. Uden motivation er en stor hånd bare dårlig.

Det er nemt nok at sige poker handler om poker. Men det er svært at definere, hvordan en vindende hånd ser ud. Det hele afhænger af dit perspektiv.

Dette afslutter denne artikel. Næste gang vil jeg tale om blind indsatser og hænder. Jeg vil sandsynligvis også fortælle dig, hvorfor aggressivitet er vigtig i de indledende faser af en turnering …

Skriv kommentar