Sådan får du mest muligt ud af din jobsamtale

Vi kender alle tallene 25 til 50. Hvor meget af dette er diskrimination? Fra hvad jeg har set i løbet af min karriere, 55% er forudsigelig.

Derfor anbefaler jeg et arbejdsrelateret socialt netværk. Det er vigtigt at overveje længden af dine sociale netværk, og hvor mange permutationer du har i dem. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om mangfoldighed parathed.

Disse sociale netværk overvåger overholdelsen af forskellige / eksklusive (højre), praksis og overbevisninger. Underskrivere af gennemgangen af dine professionelle ændringer er mere splittede end nogensinde, fordi de har ladet både deres sociale og professionelle forbindelser til den anden side af problemet forværres.

Når du har gennemgået dit professionelle netværk, kan du tage disse skridt til at forbedre brugen af det.

1) Må ikke indeholde kommentarer, der er relateret til kontroversielle spørgsmål eller grupper med en masse personlige meninger. Når du er involveret i et komplekst problem, er det bedst ikke at komme med kommentarer, før gennemgangen er afsluttet. Hvis du har blandede meninger om spørgsmålet, skal du sørge for, at du fokuserer på spørgsmålet. Undgå interl nominel redigering og besvare spørgsmålet om, hvordan man kan indarbejde disse udtalelser i arbejdet.

2) Se på dagsordenen, før du går til et interview. Du vil få en bedre fornemmelse af, hvor meget af din pre-interview forberedelse arbejde, du gjorde. Dette viser, at du tager spørgsmålene alvorligt og ikke forsøger at være for politisk. Også, er dette et tegn på, at du observerer intervieweren?

3) Hvis der er et spørgsmål på dagsordenen, skal du sørge for at se på det fra begge sider. Undgå at rynke panden eller vise stød i ansigtet under interviewet. Det er en god ide at give din samtaledagsorden, hvis det er muligt. Du vil være klar til spørgsmålene. Hvis du laver en fejl under interviewet, kan du blot indrømme det og forsøge at ordne det i dit næste interview.

4) Hvis du er i en samtale eller har spørgsmål, tøv ikke med at besvare dem. Du bør besvare disse spørgsmål med substans, fantasi og reflekterende tænkning. Du bør sikre dig, at de punkter, du henvender dig til, er direkte mellem de interviewede og den person, der bliver interviewet (ikke som provision – den interviewede skal betales). Hvis der er en pause, skal du bede intervieweren om en afklaring. Interviews bør bestå af aftalepunkter. Dette er din chance for at forhandle forpligtelsen til at træffe en endelig beslutning. Der er intet værre end ikke at acceptere punkterne. Alle vinder, når alle er enige. Det burde være en samtale.

5) Sikre handlen, når interviewet processen er overstået. Du er god, hvis du kan blive enige om alle spørgsmål. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, eller du har spørgsmål, skal du sørge for at forklare og give en klar løsning. Du har muligvis ikke indgået en aftale om de endelige vilkår, så det kan tage tid for handlen. Begge parter bør underskrive aftalen, når handlen er afsluttet.

Betragt dette som en win/win-situation. Alle parter vil drage fordel af tjeklisten for at hjælpe dem med at finde accept for deres forretningspraksis. Det er ikke ualmindeligt, at folk ønsker en “WinWin?” Det er muligt at arbejde sammen om forretningsmæssige spørgsmål. Dette ville fjerne 1990-satsen for uenighed. Der vil være muligheder for at arbejde med virksomhedsproblemer, selvom forholdet mellem lejerne og betalingstageren ikke er “Win-Win”, Der er kun et andet resultat: “Win-Lose!”

Skriv kommentar